BGDIPLOMAT PRIVATNI TRANSFERI

Nudimo specijalne privatne transfere od i do bilo kojeg grada u Srbiji ili Evropi. U poređenju sa našom konkurencijom… nema konkurencije kada je u pitanju BG Diplomat, niti dileme kada je u pitanju vaš izbor naših usluga!

Kada rezervišete aerodromski transfer sa nama, mi pratio vaš let kako bi vas vozač dočekao kada sletite. U slučaju kašnjenja leta, mi ćemo podesiti vreme dolaska vozača prema vašim potrebama. Budite sigurni da će vas vozač čekati na terminalu da vas preveze do vašeg odredišta, bilo da je u pitanju hotel, poslovni sastanak, ili potpuno drugi grad.

Ukoliko trebate prevoz na aerodrom, naš vozač će vas pokupiti direktno na vašoj lokaciji. Pomoćiće vam sa prtljagom, i, u jednom od naših luksuznih vozila, prevešće vas direktno do bilo kog terminala u Evropi sa kojeg letite. Sa više nego dovoljno vremena da uradite check-in, prođete pasošku kontrolu, i ukrcate se na vaš let.

Svi naši vozači su licencirani profesionalci, uredno obučeni, koji voze najnovije modele sedana, limuzina, ili minibuseva. Takođe, tečno govore engleski i ruski jezik, i imaju izuzetno poznavanjem lokaliteta, pa ih slobodno pitajte za predlog ili savet kada sletite.

Kada želite da stignete na tačno odredište sigurno, udobno, i u stilu, unajmite BG Diplomat vozilo sa vozačem. Naše šoferske usluge možete rezervisati u samo nekoliko minuta do bilo koje destinacije u Evropi, a naš vozač će vas pokupiti i dovesti tačno gde želite da odete, gdegod to bilo, i ma koliko dugo vam naše usluge, vozilo i vozač budu potrebni.

Ova usluga je savršena kombinacija tradicionalne vožnje prema vašoj potrebi i unajmljivanja kvalitetne limuzine za ličnim vozačem. To je idealno rešenje ukoliko želite da udobno i bezbedno stignete to daleke destinacije, istražite grad u stilu, stignete na sve poslovne sastanke, ili da unajmite vozilo sa vozačem na čitav dan za goste na vašem događaju. I sve to u samo par klikova:

Organizovanje putovanje po Evropi ne mora biti komplikovano. Trebalo bi da bude udobno i bezbrižno. Zato kada rezervišete BG Diplomat putnički transfer mi se brinemo o svemu, i vozimo vas od i do grada po vašem izboru. Sa adrese na kojoj se, do adrese na koju želite da odete.

Bilo da putujete po Evropi poslom ili radi odmora, vaš privatni putnički transfer je na samo nekoliko klikova od vas. Spremni smo da vas pokupimo na lokaciji i odvezemo do aerodroma, hotela, ski centra, ili poslovnog sastanka u preko 100 gradova širom Evrope.

Bez zadržavanja. Bez redova i čekanja. Bez promena ili nepredviđenih problema. To je ono što možemo da vam obećamo: da ćete stići na odredište na vreme, bezbrižno i u stilu koji možete da dobijete samo kada unajmite našeg ličnog vozača.

 

1 possible route: Nikola Tesla > Aeroporto di Milano-Malpensa